Reviews - Westerveld Uitvaarten - Ervaringen

Melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Reviews

Benieuwd naar wat andere over Westerveld Uitvaarten zeggen?

Hieronder een aantal reviews over de ervaringen.

Tanja Schalken
Frederique is een topper. Wat heeft ze ons fijn, warm en met veel geduld begeleid tijdens het regelen van de uitvaart van onze lieve moeder. Ze staat echt naast je en ze voelt goed aan waar behoefte aan is.
Een warm en oprecht gesprek, met alle leden van de familie, ongeacht de leeftijd. Deadlines zodat we precies wisten wat we moesten doen en wanneer.
Mooie woorden tijdens de dienst, alles was af en tot in de puntjes verzorgd. We zijn heel dankbaar dat Frederique ons in deze verdrietige periode bij heeft kunnen staan.

Joan Adriaanse
Afgelopen week heb ik intensief contact gehad met Fréderique na het overlijden van mijn vader. De begeleiding van Fréderique was in 1 woord fantastisch. Er komt zoveel op je af en Fréderique bracht rust en regelde alles top. Haar warme persoonlijke aanpak was zo fijn. Ook haar mooie woorden en begeleiding tijdens de afscheidsdienst was hartverwarmend. De voorstelling was geslaagd, zou mijn vader zeggen. Nogmaals dank

Annemarie van Zoest
We zochten contact met Frederique in verband met het overlijden van onze moeder en oma. Zij nam meteen op vanaf haar vakantie adres. Ze bood zelfs aan op direct een vlucht naar huis te boeken om ons te ondersteunen. Vanaf dat moment hebben wij haar begeleiding als bijzonder persoonlijk en heel prettig ervaren. Zij nam al onze wensen heel serieus en dacht goed mee. Overal was tijd voor en haar eigen adviezen sloten naadloos aan bij hoe wij het voor ons zagen. Via app en mail hadden wij dagelijks intensief contact. Uiteindelijk was de hele uitvaart tot in de puntjes geregeld. Zowel het welkomstwoord en het afsluitend gedicht waren mooi aansluitend bij de persoon van moeder en oma. Het hele proces hebben wij geweldig ervaren. Wij zullen iedereen die in dezelfde omstandigheid verkeerd aan raden om met Westerveld uitvaarten contact op te nemen.

Chantal Smetsers
Lieve frederique, wat ben jij een aanwinst in zo’n zware periode. Alles kon en ging en overal dacht jij aan mee. Ideeen en oplossingen wat zijn wij blij dat je ons hiermee hebt geholpen. Een aanrader voor iedereen…liefs chantal,kaat en mona

Emma van Dinter
Ik vind dat Fréderique een warme en zeer persoonlijke aanpak heeft. Na het (veel te vroeg) overlijden van mijn bonus vader is ze echt een goede steun en luisterend oor geweest voor mij en ik denk ook voor de rest van mijn familie. Er moest natuurlijk veel worden geregeld maar door een soort draaiboekje met “deadlines” is alles overzichtelijk wanneer er bepaalde dingen af moeten zijn. Deze deadlines zijn alsnog een beetje flexibel dus alles kon op een fijn eigen tempo worden gedaan.

Tijdens sommige keuzes maken, wat soms moeilijk kan zijn, heb je aan Fréderique een goeie! Ze is niet bang om haar mening te geven en om hierin dus ook mee advies aan te bieden. Dit advies leek dan ook vaak gebaseerd op hoe ze ons over mijn bonus vader hoorde praten. En het leek dus net of ze hem ook een beetje kende, ik vond het persoonlijk een fijne inschatting/advies.
Daarnaast is ze bij vragen klein of groot echt elk moment van de dag bereikbaar via whatsapp, mail of bellen ze reageert heel erg snel!

Ook met de uitvaart was Fréderique zeer professioneel en straalde een enorme rust uit. De dienst was precies zoals ik, en ik denk ook mijn bonus vader, hadden voorgesteld. De teksten die ze sprak waren de perfecte woorden en ook als ze sprak straalde ze rust en kalmte uit. Ze zorgde er echt voor, tijdens en na de dienst dat alles helemaal perfect was verlopen.

Ik wil Fréderique mega erg bedankt voor de fijne begeleiding en het regelen voor van alles en nog iets.

Iets langere review dan gepland maar Fréderique is deze review zeker waard. Ik zou dus Westerveld uitvaarten zeker aanraden!

Anita Erkeland
Samen met mijn man waren we op zoek naar een fris en energiek persoon.
Al voor het overlijden maakte we al kennis met Fréderique. Mijn man kon zelf zijn verhaal vertellen en kon dit op een fijne manier overbrengen naar Fréderique. Dit gaf een warm en betrokken gevoel.
Fréderique was altijd wanneer nodig bereikbaar en heeft ons op alle manieren begeleid en steun gegeven.
Zo fijn om die betrokkenheid ook echt te voelen. We kijken terug op een paar heel mooie verdrietige dagen maar met een dankbaarheid dat we alles hebben kunnen doen hoe wij en mijn man het ook wilde.
Ik wens iedereen een Fréderique om hierbij hulp en ondersteuning te bieden.

Pascal Bakx
Vanaf het moment, dat we Fréderique opbelde om te vragen of zij de uitvaart van onze vader zou willen verzorgen, hadden wij meteen het gevoel in goede handen te zijn.
Fréderique is direct langsgekomen om ons te leren kennen en een goed overzicht te geven over wat er allemaal ging gebeuren.

In de tijd voor de uitvaart had Fréderique altijd een luisterend oor voor ons. Er moest natuurlijk een hele hoop geregeld worden, maar ze zorgde ervoor, dat we alles geheel in ons eigen tempo konden doen. Hierbij had Fréderique een zeer goed gevoel voor de juiste keuzes en details.

Op de uitvaart zelf was Fréderique ook zeer professioneel. Precies zoals wij ons dat voorgesteld hadden. Ze vond de juiste woorden wanneer zij sprak en bleef verder op de achtergrond. En op het juiste moment stond zij aan onze zijde als dit nodig was.

Wij kunnen Fréderique definitief van harte aanbevelen. Heel erg bedankt voor alles!

Direct contact?

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196