Wie is Westerveld Uitvaarten? - Westerveld Uitvaarten

Melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Maak kennis met Westerveld Uitvaarten – uw uitvaartbegeleidster Fréderique

Waar het zaadje ooit geplant is, dat weet ik niet. Maar ik kan me niet anders herinneren dan dat het vak ‘Uitvaartbegeleiding’ mij altijd interesseerde. Jaren geleden heb ik met diverse uitvaartbegeleiders meegelopen en voelde, dit is mijn roeping. Destijds vond ik mezelf te jong om families bij te kunnen staan. Een familie moet tenslotte op je kunnen leunen als het even te veel wordt. Maar jaren later, na de nodige ervaringen, zowel zakelijk als privé voelde ik dat ik er klaar voor was en ben ik de opleiding tot Uitvaartbegeleider bij Meander gaan volgen.

Sinds juli 2022 is Westerveld Uitvaarten een feit!

Frederique Westerveld uitvaarten

Organisatie en overzicht in roerige tijden

Bij een uitvaart staan we stil bij iemands hele leven. Dit vraagt om organisatie en overzicht, precies wat ik u breng. Samen denken we aan alles en vergeten we niets. U hoeft niet bang te zijn dat er iets niet wordt verteld of niet geheel volgens uw wensen verloopt.

In uw vertrouwde omgeving zetten we gezamenlijk de puntjes op de ‘i’ en laten we niets aan het toeval over, alles is bespreekbaar. U wordt aan het denken gezet en tegelijkertijd neem ik dingen uit handen. Op deze manier kunt u weloverwogen keuzes maken.

Van aangifte van overlijden tot de uitkering van de verzekering, van de invulling van de dienst tot rouwkaarten en -advertenties en van locaties tot de muziek, alle keuzes die gemaakt worden, begeleid ik zorgvuldig en ontzorg u tot in detail.

De zekerheid van een uniek afscheid

Een uitvaart vraagt om een persoonlijke aanpak, en deze persoonlijke, warme benadering krijgt u ook van mij. Vanaf het moment van overlijden (of eerder bij een voorgesprek) tot aan na de uitvaart lopen alle contacten via mij, zodat u altijd weet met wie u te maken heeft. Dit houdt de lijnen kort en open.

Voor Westerveld Uitvaarten, oftewel Fréderique, is een uitvaart geslaagd als de nabestaanden die dag volledig in het moment kunnen zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over de praktische zaken. Als families met een glimlach en een goed gevoel terug kunnen kijken op deze dag, ondanks dat het een van de zwaarste momenten in hun leven was, dan ben ik tevreden.

Stil Afscheid Uitvaartfotografie

Toegankelijk, dichtbij en eerlijk

Door de kleinschalige omvang van Westerveld Uitvaarten, is de persoonlijke betrokkenheid enorm.
Ook voor (kleine) kinderen heeft het verlies van een grootouder, ouder, broer, zus of vriend(in) een grote impact, hoe oud ze ook zijn. In samenspraak met u bedenken we een passende manier om te zorgen dat ook zij betrokken worden bij het naderende afscheid.

Mijn werkwijze is duidelijk en transparant, zo ook de tarieven. Voor de begeleiding wordt een vaste fee in rekening gebracht. Na het in kaart brengen van uw wensen wordt er door mij een kostenbegroting gemaakt zodat u vooraf aan de uitvaart grotendeels weet waar u aan toe bent.

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Tilburg, met Oisterwijk als thuisbasis.  Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor de organisatie van uitvaarten in de rest van Nederland.

Frederique Westerveld

Evelien Vugs afscheidsfotografie

Direct contact?

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196