Begrafenis Berkel-Enschot - persoonlijk en dichtbij - Westerveld Uitvaarten

Melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Begrafenis Berkel-Enschot

Wanneer u geconfronteerd wordt met een overlijden in uw plaats Berkel-Enschot, of wanneer u in de nabije toekomst een overlijden verwacht, kunnen de emoties overweldigend zijn. Bij Westerveld Uitvaarten, oftewel Fréderique Westerveld, streven we ernaar om u rust en helderheid te brengen in deze moeilijke tijden. Ik neem de tijd om naar u te luisteren, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen voor de begrafenis in Berkel-Enschot.

Bij een overlijden komt er veel op u af.  Ik help u op weg door het Begrafenis Berkel-Enschot stappenplan.

De focus ligt op het creëren van een uitvaart die het leven van uw dierbare weerspiegelt, met een unieke en eigentijdse aanpak. Fréderique begrijpt dat elke uitvaart uniek is, net als de persoon die we herdenken.

Uitvaart verzorging Frederique westerveld

Toegankelijk, dichtbij en eerlijk

Door de kleinschalige omvang van Westerveld Uitvaarten gevestigd in Oisterwijk, is de persoonlijke betrokkenheid enorm.

Ook voor (kleine) kinderen heeft het verlies van een grootouder, ouder, broer, zus of vriend(in) een grote impact, hoe oud ze ook zijn. In samenspraak met u bedenken we een passende manier om te zorgen dat ook zij betrokken worden bij het (naderende) afscheid.

Mijn werkwijze is duidelijk en transparant, zo ook de tarieven. Voor de begeleiding wordt een vaste fee in rekening gebracht. Na het in kaart brengen van uw wensen wordt er door mij een kostenbegroting gemaakt zodat u vooraf aan de uitvaart weet waar u aan toe bent.

Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Tilburg, met Oisterwijk als thuisbasis. Uiteraard reis ik met u mee door heel Nederland, als dat gewenst is.

Uw begrafenis in Berkel-Enschot van te voren regelen

Als uw eigen einde nabij is, kunt u mij inschakelen om vooraf door te spreken wat de wensen zijn voor uw crematie of begrafenis. Hoe mooi is het om zelf gedeeltelijk de regie te hebben? Dit neemt veel onzekerheid weg bij de nabestaanden en geeft rust voor alle betrokkenen.

Als u het lastig vindt om uw uitvaart te bespreken, is het goed te weten dat de mogelijk bestaat om op een andere manier uw laatste wensen vast te laten leggen. Hiervoor heb ik een Begrafenis Berkel-Enschot ‘Mijn uitvaartwensen’ boekje ontwikkeld, wat u de mogelijkheid geeft om uw ideeën rondom uw afscheid eenvoudig en in grote lijnen op te schrijven.

Westerveld uitvaarten

Direct contact?

Neem contact op met Westerveld Uitvaarten, Begrafenis Berkel-Enschot. Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196.

Als u wilt dat ik vrijblijvend en persoonlijk langs kom om de mogelijkheden rondom een uitvaart te bespreken, bel dan het nummer 06-15 41 25 28 (Fréderique Westerveld) of mail naar frederique@westervelduitvaarten.nl.