Contact - Westerveld Uitvaarten

Melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196

Neem contact op met Westerveld Uitvaarten

Wilt u graag in contact komen met Fréderique?

Voor een melding van overlijden (dag & nacht bereikbaar) 013-785 61 96

Als u wilt dat ik vrijblijvend en persoonlijk langs kom om de mogelijkheden rondom een uitvaart te bespreken, bel dan het nummer 06-15 41 25 28 of mail naar frederique@westervelduitvaarten.nl. Uiteraard bent u ook welkom bij mij op kantoor, waar we in alle rust met elkaar kunnen praten.

WESTERVELD UITVAARTEN
FRÉDERIQUE WESTERVELD

Burg. Verwielstraat 21
5061 JA Oisterwijk

Meldingen: 013-785 61 96
Overige vragen:  06-15 41 25 28

KVK: 8690 5252
BTW: NL 004 325 707 B48
Bank: NL 78 KNAB 05 07 620 356

contact westerveld uitvaarten

Uw uitvaart van te voren regelen

Een uitvaart vooraf regelen, kan op meerdere manieren. Er bestaan verschillende officiële documenten, waarin u zaken kunt vastleggen. Met een wilsbeschikking (ook wel een codicil genoemd) kunt u uw laatste wensen omtrent uw uitvaart kenbaar maken aan uw nabestaanden.

U kunt uw wensen ook vast laten leggen in een levenstestament. Een levenstestament is een notariële akte waarin zaken zoals een erfenis, voogdij of de benoeming van een executeur worden vastgelegd. Ook legt u in dit document persoonlijke wensen vast voor het moment dat u niet meer in staat bent om zelf te handelen. In het levenstestament kunt u één of meerdere personen volmachten en zij zullen dan -onder andere- uw uitvaart(wensen) regelen.

Wilt u meer informatie of weet u niet de juiste persoon te vinden die u kan informeren over een (testament)? Neem ook dan contact met me op zodat ik u kan doorverwijzen naar een passende partij.

Gesprek bij leven

Als uw eigen einde nabij is, kunt u mij inschakelen om vooraf door te spreken wat de wensen zijn voor het afscheid. Hoe mooi is het om zelf gedeeltelijk te regie te hebben? Dit neemt veel onzekerheid weg bij de nabestaanden en geeft rust voor alle betrokkenen.
Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak, ik kom graag luisteren.

Na het gesprek worden alle uitvaartwensen in kaart gebracht en een overzicht gemaakt met alle besproken wensen. Het is ook mogelijk om vooraf de verwachte uitvaartkosten voor u op een rijtje te zetten.

Als u het lastig vindt om uw uitvaart te bespreken, is het goed te weten dat de mogelijk bestaat om op een andere manier uw laatste wensen vast te laten leggen. Hiervoor heb ik een ‘Mijn uitvaartwensen’ boekje ontwikkeld, wat u de mogelijkheid geeft om uw ideeën rondom uw afscheid eenvoudig en in grote lijnen op te schrijven.

Bewaar dit boekje bij de andere belangrijke papieren, zodat de nabestaanden het gemakkelijk en snel kunnen vinden.

Direct contact?

Voor een melding van overlijden (dag & nacht): 013-7856196